logo

ORTOPAN TRGOVINA I SERVIS d.o.o.
Ekskluzivni zastupnik za republiku Hrvatsku.
više >>

RENDGENI

3D I PANORAMSKO SNIMANJE

Acteon je stvorio X-Mind Trium i X-Mind One, panoramske i 3D sustave za snimanje zuba za
visokokvalitetne slike uz poštivanje zaštite pacijenata.

X MIND TRIUM   više >>
X MIND ONE   više >>

Image

INTRAORALNO SNIMANJE

X-Mind AC / DC i X-Mind unity, dva generatora rendgenskih zraka dizajnirana za udobnost pacijenta smanjenjem vremena izlaganja i povećanjem sigurnosti kroz sljedivost.

X MIND UNITY   više >>
X MIND AC/DC   više >>

Image

DIGITALNI ČITAĆ ZA RENDGENSKE PLOČE

PSPIX, kombinacija inovativnih tehnologija koje koriste fosforne ploče. Brzo, kompaktno i ergonomski za visoku kvalitetu slike.

PSPIX²   više >>

Image

DIGITALNI RENDGENSKI SENZORI

Sopix i Sopix², digitalni rendgenski senzori, jednostavni su za uporabu i nude izvanrednu kvalitetu slike. Sopix² Inside je izravno integriran u X-Mind Unity.

SOPIX2   više >>
SOPIX2 INSIDE   više >>

Image

OPREMA

KIRURGIJA

ACTEON kirurške jedinice su visoko pouzdani alati, posebno dizajnirani da zadovolje svačije prioritete u poboljšanju skrbi za pacijente. Njihova neusporediva izvedba u kombinaciji s kliničkom ekspertizom praktičara utire put preciznijim, bržim i bezbolnijim stomatološkim operacijama. Naša stomatološka oprema izvodi koagulaciju i rezove mekih tkiva (Servotome), kirurške zahvate prije implantacije i postavljanje zubnih implantata (Piezotome). >>>

PIEZOTOME CUBE LED

Image

PIEZOTOME SOLO LED

Image

IMPLANT CENTER 2

Image

ULTRAZVUČNI UREĐAJI ZA HIGIJENU I ČIŠĆENJE

Patentirane tehnologije NEWTRON ultrazvučnih generatora, u kombinaciji s visokom kvalitetom naših savjeta, pružaju Vam podršku svakog dana s obećanjem najbolje moguće brige za pacijente. Naš asortiman dentalnih ultrazvučnih proizvoda povezanih s Acteon savjetima omogućuje čišćenje, liječenje i edukaciju pacijenata za bolju zubnu higijenu: uklanjanje zubnog zubnog plaka kao i mrlje i diskoloracije, izrada završne linije u protetici, liječenje karijesa, ali i održavanje zubnih proteza i implantata.   >>>

NEWTRON BOOSTER

Image

NEWTRON P5 BLED

Image

NEWTRON P5 XS BLED

Image
     
  ORTOPAN TRGOVINA I SERVIS D.O.O.  
  Tvrtka je registrirana za promet medicinskim proizvodima i opremom te servis, za što je ovlaštena rješenjem Hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED). Sve aktivnosti u uvozu, prijemu, skladištenju i isporuci proizvoda propisane su standardnim operativnim procedurama (SOP) te praćene formularima a u interesu očuvanja kvalitete proizvoda i zadovoljenja potreba naših partnera.  
     
  PODACI  
 

Vinkovačka 68
31000 OSIJEK
Mob: 091 247 5552
Email: prodaja@ortopan.hr

ikona facebook

OIB: 92791147193
IBAN: HR9624840081106825172

 
     
  IZLOŽBENO PRODAJNI SALON  
  Vinkovačka 68
31000 OSIJEK